fbpx
Політика

Порошенко і Сорос обговорили збільшення економічної допомоги для України

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із засновником фонду "Відкрите суспільство", міжнародним філантропом Джорджем Соросом, в ході якої сторони обговорили міжнародні інструменти та можливості для збільшення економічної допомоги для України, передає УНН з посиланням на прес-службу глави держави.

Дж.Сорос відзначив вагому роль Європейського Союзу і важливості пошуку додаткових інструментів з боку ЄС для допомоги Україні.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

При цьому Дж.Сорос відзначив, що Україні необхідно продовжувати демонструвати прихильність плану реформ. "Ви повинні показати, що нова Україна відрізняється від старої", – зазначив він.

Дж.Сорос відзначив, що втілення реформ потребує фінансової допомоги.

"Україна бореться для захисту не тільки себе, а й Європи. Тому Європа повинна допомогти Україні впровадити реформи, яких потребує країна", – додав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Дж.Сорос висловив сподівання, що Україна успішно проведе необхідні зміни і позитивно оцінив перші законотворчі кроки – в сфері дерегуляції та судової реформи.

Президент подякував Дж.Соросу за підтримку України, особливо за його заклик до міжнародного співтовариства підвищити рівень підтримки нашої держави.

Джерело: УНН

Читайте також: