fbpx
Політика

Геращенко: ««ДНР» і «ЛНР» потрібно визнати терористичними організаціями»

Українська влада повинна вжити всіх заходів для того, щоб світ визнав так звані ДНР і ЛНР терористичними організаціями. Про це народний депутат Ірина Геращенко заявила в коментарі журналістам після заслуховування інформації Міноборони з приводу ситуації в Донецьку, передає УНН з посиланням на "УДАР".

І.Геращенко нагадала, що сьогодні бойовики на блокпосту розстріляли автобус з мирними жителями.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

"Ми в черговий раз побачили, що так звані ДНР і ЛНР є терористичними організаціями, які розстрілюють мирних жителів. І сьогодні українському парламенту – і взагалі всій владі – потрібно активізувати роботу, щоб весь світ визнав, що це терористичні організації", – зазначила І.Геращенко.

Народний депутат підкреслила, що терористи знову порушили Мінські домовленості, спрямовані на деескалацію конфлікту на сході України. Вона додала, що необхідно посилити інформаційну кампанію, щоб донести в першу чергу до жителів сходу країни те, хто насправді не зацікавлений у мирному врегулюванні конфлікту.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Джерело: УНН

Читайте також: