fbpx
Політика

Чеченський політик: “Росія може бути причетною до подій у Франції”

При розслідуванні нападу терористів на редакцію журналу Charlie Hebdo слід взяти до уваги і роль Російської Федерації. Так вважає чеченський політик Ахмед Закаєв.

«Нехай мене звинувачують в упередженості, але факти вказують саме на те, що за цими акціями стоїть інтерес Російської Федерації», – зазначає чеченський політик.

«Захід почав засуджувати Росію за її військові злочини в Чечні. І в цей час представник Путіна сказав, що найближчим часом Росія зробить все, щоб Захід був на російській стороні в цьому конфлікті. І в 2001 році відбулася атака на Америку. І першим, хто зателефонував туди, став Путін. Він виступив із заявою, що його країна готова вступити в коаліцію і почати боротьбу з тероризмом», – сказав Закаєв.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Він зазначає, що Росія зараз стоїть на порозі економічної кризи, яка пізніше може перетворитися і в політичну.

«Російські спецслужби намагаються зробити все, щоб ворогом стали так звані ісламські терористи. Вони поставили за мету знайти спільного ворога із Заходом, щоб з Росії зняли ці санкції», – підкреслив Закаєв.

Читайте також: