Антон Геращенко мріє, щоб через кілька років жителі окупованих Донбасу і Криму прагнули потрапити на територію вільної України

 Коментуючи публікацію відомого американського мільярдера Джорджа Сороса щодо України, народний депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко зазначив, що в свої 84 роки Джордж Сорос бачить далі багатьох молодих європейських і американських політиків.

 «Він ширяє в своїх роздумах над дріб’язковістю Обами та інших політичних карликів, що не усвідомлюють, що дії Путіна щодо України – це куди більш масштабні тектонічні зрушення у світовій історії, ніж ті до яких призвели теракти 11 вересня 2001 року в Нью Йорку і Вашингтоні», – зазначив нардеп.

 Як вважає Антон Геращенко, Джордж Сорос правильно говорить про те, що Захід, який прогнозовано не бажає воювати з Росією, повинен робити все для економічного зміцнення України.

Related Post

 «Моя мрія, це щоб через три, максимум п’ять років жителі окупованих Криму і Донбасу, будували тунелі, ломилися через стіни і загородження з колючого дроту, через Чонгар або Щастя на територію вільної України у пошуках роботи, соціального захисту, високої якості життя на противагу тому Мордору, в який до того часу остаточно перетвориться Російська Федерація, ведена Путлерем до повної катастрофи», – заявив нардеп.

 За його словами, винятком може стати лише той варіант, що до цього часу Путін сам звільнить Донбас і Крим.

 Також Антон Геращенко додав, що ніякого економічного дива не варто очікувати, якщо президент і Верховна Рада не знайдуть сили здолати корупцію, налагодити роботу правоохоронних органів і судової влади.

Leave a Comment