fbpx
Політика

Яценюк: Україна повинна вижити в 2015 році

За останні десять місяців Україна зіткнулася з неймовірними випробуваннями: вона продовжує боротися із зовнішньою агресією і фінансовими викликами. Незважаючи на це, країна повинна вижити в 2015 році. Про це, виступаючи в Німецькому товаристві зовнішньої політики в рамках офіційного візиту в Берлін, заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба Кабміну.

«За останні десять місяців ми мали одну війну, одні парламентські вибори, одні президентські вибори, ряд фінансових викликів. Ми вижили. І ми повинні вижити в 2015 році. Ми повинні стабілізувати ситуацію і зробити все, щоб добитися подальших цілей і зробити Україну позитивним зразком у Європі», – сказав він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За словами прем’єра, зробити це буде нелегко, але цілком реально. Якщо, звичайно, руку допомоги протягне Німеччина, ЄС, США та інші міжнародні партнери України.

«Це боротьба за свободу. І ми очікуємо, що якщо діяти спільно зі світовим співтовариством, з нашими західними партнерами, – ми досягнемо успіху, подолаємо всі ці проблеми і матимемо європейське майбутнє в Україні», – підкреслив Арсеній Яценюк.

Читайте також: