fbpx
Політика

Рабинович про паризький теракт: “Кожен має право висловити свою точку зору”

У суспільстві кожен має право висловлювати свою думку, а вбивати через це – дуже підло. Так вважає народний депутат України Вадим Рабинович. Такими словами український політик прокоментував вчорашній теракт в центрі французької столиці.

«Кажуть, що ці карикатури не потрібно було публікувати. Однак можна сказати, що 11 вересня хмарочоси в США були атаковані тільки тому, що деяких людей дратувала їх величина. Ми живемо в такому світі, де певні речі або дозволені, або ні. Ми повинні розуміти, де свобода слова. Припустимо, завтра я буду незадоволений тим, що ваш сайт про мене написав відразу дві погані статті. І що, я піду підривати вашу редакцію?» – задався питанням Рабинович, спілкуючись з журналістом видання «ГОРДОН».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За словами депутата, реакція на всі події повинна бути цивілізованою.

«Вам не сподобалася карикатура, вам не сподобалася чиясь думка? Ідіть у суд, йдіть туди, де цим займаються. Зараз багато говоритимуть: «Ну навіщо було карикатури малювати, не потрібно було дратувати людей». Давайте відразу тоді і Нотр-Дам де Парі знесемо, щоб він теж не дратував людей. Що за міркування? У нашому суспільстві кожен має право висловлювати свою думку. Ті, хто через це йде вбивати, – мерзотники і негідники», – заявив Вадим Рабинович.

Читайте також: