fbpx
Ситуація на Південному Сході України

За добу в зоні АТО загинули 3 українських військовослужбовців, один поранений – РНБО

У зоні проведення антитерористичної операції в Луганській та Донецькій областях протягом минулої доби загинули троє українських військовослужбовців. Крім того, один український військовослужбовець отримав поранення. Таку інформацію під час сьогоднішнього брифінгу в Києві оприлюднив спікер Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко. Слова спікера РНБО передає агентство РБК- Україна.

«За останню добу в зоні АТО ми втратили трьох військовослужбовців. Один військовослужбовець загинув від кулі снайпера в районі населеного пункту Нікішине, інший – від мінометного обстрілу в районі донецького аеропорту, а третій – в населеному пункті Піски в ході обстрілу з стрілецької зброї. Крім того, один військовослужбовець протягом доби отримав поранення», – підкреслив Андрій Лисенко.

Як зазначив Андрій Лисенко, в даний момент українське військове командування вживає всі необхідні заходи для мінімізації втрат в зоні АТО. За його словами, українські військовослужбовці «адекватно реагують на провокаційні обстріли». Саме тому, пояснив він, терористи несуть втрати чи не кожен день.

 

Читайте також: