fbpx
Шоу-бізнес

Святослав Вакарчук і Дмитро Комаров розгорнули прапор України в Мексиці

Відомий український телеведучий, автор програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров кілька місяців вже знаходиться в Мексиці, де знімає черговий цикл передач. За весь час перебування в країні він не зустрів жодного українця. І яким було його здивування, коли через довгі тижні, він все ж наткнувся на співвітчизника. Ним став лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. А зустрілися знаменитості на вершині піраміди Сонця в стародавньому місті Теотіуакан. Про цю зустріч на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів Дмитро Комаров.

«Вранці на вершині піраміди Сонця в стародавньому покинутому місті Теотіуакан зустріли Славу Вакарчука. Дуже душевно поспілкувалися, розгорнули український прапор. Настрій відмінний! Що не кажіть, а світ тісний. У Мехіко 26 мільйонів осіб. У Латинській Америці ми вже більше трьох місяців. Вакарчук став першим українцем, якого ми випадково зустріли», – повідомив телеведучий.

Хоча цю зустріч Дмитро Комаров випадковою не вважає. Адже його експедиції постійно супроводжує музика «Океану Ельзи»: «Під цю музику ми пробиралися крізь джунглі Амазонки, під неї об’їздили пів Болівії і Мексики. Наші люди – наша гордість».

Читайте також: