fbpx
Політика

«Сім’я» Януковича відзначила новорічні свята в Криму

Більше двох десятків соратників і друзів екс президента України Віктора Януковича на Новий рік розважалися в резиденції «Кримський бриз» в Криму. Про це «Хвилі» повідомив кримський кореспондент. За його словами, серед учасників торжества були помічені Ігор Калетник, Володимир Олійник, Артем Пшонка та інші.

«Склад учасників відбивав склад злочинів та інтересів, які, як відомо, зближують. На чолі чесної компанії був екс-віце-спікер Ігор Калетник з екс-народним депутатом ВРУ Оксаною Калетник. Там же були присутні екс-народний депутат Володимир Олійник, якого розшукують українські правоохоронці. Своєю увагою вшанував компанію «страждальців хунти» голова російської громади Криму Сергій Цеков, нині член Ради Федерації Росії. Не упустив можливість попиячити з соратниками і син екс-глави ГПУ Артем Пшонка в компанії екс- мера Ялти Олексія Боярчука», – повідомив журналіст.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Відзначається, що Ігор Калетник жив на віллі «Ластівка», де і відбувався вищевказаний творчий вечір «Згадаймо минуле». А розважали публіку Міка Ньютон, Юрій Лопушанський та Ані Лорак.

Читайте також: