fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Заступник секретаря РНБО Михайло Коваль відвідав Маріуполь

Заступник секретаря РНБО Михайло Коваль відвідав з робочим візитом південь Донецької області. В рамках поїздки він провів розширену нараду з командним складом військ, які обороняють підступи до Маріуполя від зазіхань проросійських бойовиків.

 «При предметній розмові заступник секретаря РНБО вивчив ситуацію щодо організації та посилення оборони на лінії розмежування, обговорив реалізацію комплексу антитерористичних заходів в регіоні, оптимізацію пропускного режиму. Крім цього, учасники наради визначили дієві кроки щодо налагодження мирного життя на звільнених від терористів територіях», – розповіли в прес-центрі АТО.

 Згодом Михайло Коваль також ознайомився з порядком пропуску та умовами несення служби на одному з блокпостів неподалік від Маріуполя.

 Під час свого візиту Михайло Коваль провів зустрічі з мером Маріуполя Юрієм Хотлубєєм і обговорив з ним питання цивільно – військового співробітництва, шляхи відновлення та збереження мирного життя міста, а також найгостріші проблеми місцевого співтовариства.

Читайте також: