fbpx
Спорт

“Я вже розрекламував наш бій з Кличком. Він повинен відбутися”, – Бріггс

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Шеннон Бріггс знову заявив про своє бажання провести бій з українським чемпіоном Володимиром Кличком.

«Я вірю насправді, що бій з Кличком повинен відбутися 25 квітня в Нью-Йорку. Я народився і виріс недалеко від Barclays Center, де відбудеться цей бій. Це бізнес, а глядачі дуже важлива частина цього бізнесу. Ніхто не дасть Володимиру Кличку таких рейтингів, як я. Мої погоні за Кличком в 2014 році вже стали рекламою бою. Я вже почав його просувати», – розповів журналістам американський боксер.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Це те, упевнений Бріггс, чого хоче публіка.

«А цифри це підтверджують. Не вірите мені на слово, тоді візьміть результати опитування німецького гіганта Bild, згідно з яким 72 % фанатів хочуть цього бою. А Володимир Кличко говорив, що він хоче того ж, чого хочуть фанати. Подивіться на мільйони людей, які дивилися відео з моєю гонитвою за Кличком. Чи можуть інші кандидати влаштувати таке ж, як я? Ви вже бачили ту увагу, яку приділено цьому бою. Можете уявити, що творитиметься, коли про нього оголосять офіційно?», – запитує Бріггс.
 

Читайте також: