fbpx
Шоу-бізнес

Стан здоров’я Марії Кончаловської поліпшується

Фахівці госпіталю Марселя, в якому як раніше перебуває в стані поверхневої коми дочка Андрія Кончаловського Марія, продовжують констатувати поліпшення стану організму дівчинки.

 Нагадуємо, що Марія Кончаловская, дочка Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької, перебуває в стані поверхневої коми вже протягом 15 місяців. Лікарі раз у раз продовжують боротьбу за виведення малятка з коматозного стану, і переконані в успішному результаті даного процесу.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 У пресу майже не надходить інформація про стан здоров’я Марії, і шанувальники сім’ї Кончаловського можуть лише здогадуватися про ситуацію. Однак, незважаючи на це, останнім часом колеги батьків Марії розповідають журналістам про те, що Юлія та Андрій перебувають у хорошому настрої. Колеги пов’язують це саме з поліпшенням здоров’я Марії. Лікуючі Машу лікарі поки що не поспішають висловлювати які-небудь прогнози, щодо термінів пробудження дівчинки, проте, враховуючи позитивну динаміку процесів в її юному організмі, не сумніваються в тому, що вона вийде з коми.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Марія вже дихає без допомоги апаратів життєзабезпечення, стан її поліпшується, нервова система реагує на подразники, і це з кожним днем зміцнює надію лікарів і батьків на швидкий вихід Маші з коми і її подальше відновлення.

  За матеріалами: actualnews.org

Читайте також: