fbpx
Окупація Криму

Путін готує кримський атомний апокаліпсис, – Антон Геращенко

Російський президент готує для анексованого Криму атомний апокаліпсис, вважає нардеп Антон Геращенко. Про це він пише на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

 Народний депутат Антон Геращенко зазначає, що для вирішення енергетичної кризи Криму оточення В. Путіна хоче піти на ризикований крок – будівництво плавучої атомної станції, яка забезпечила б анексований півострів електроенергією. "Топ менеджмент Росатома і Об’єднаної суднобудівної корпорації, тієї самої, яка будує для Путіна атомні підводні човни, об’єднався в єдиному пориві вкрасти кілька мільярдів доларів на проект плавучої атомної електростанції для постачання Криму електроенергією", – пише нардеп.

 А. Геращенко зазначає, що думку кримчан про те, чи потрібна їм плавуча атомна електростанція під боком, ніхто питати не збирається. Адже, на його думку, насправді завдання ініціаторів побудови плавучої атомної не забезпечити Крим електрикою, а побільше вкрасти грошей з російського бюджету. До того ж, у разі переходу Криму під юрисдикцію України, плавучу електростанцію можна відбуксирувати в російські води, пише народний депутат.

 Джерело: УНН

Читайте також: