fbpx
Політика

Нардеп: “Ніхто так і не побачив повну версію бюджету на 2015 рік”

Повна версія закону про державний бюджет на поточний рік так і не була оприлюднена. Це стверджує народний депутат Сергій Лещенко. За його словами, в даний момент з цією версією закону не ознайомлені навіть депутати українського парламенту.

«Минуло вісім діб з моменту, як Верховна Рада «наосліп» прийняла законопроект про державний бюджет на 2015 рік. Головна складова бюджету, остання версія додатків, а також додаток №3 з розподілом коштів, – досі невідомі нікому», – пише у себе в соціальній мережі відомий український журналіст Сергій Лещенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У своєму повідомленні він зазначає, що на сайті українського парламенту закон про бюджет був опублікований тільки в понеділок, 5 січня, а всі перераховані програми лише «готуються до введення».

«Я, наприклад, досі не можу зрозуміти, скільки в останній версії законопроекту передбачається коштів для Національного антикорупційного бюро та Національного агентства з попередження корупції», – висловив своє невдоволення Сергій Лещенко.

Читайте також: