fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У районі Бахмутської траси зафіксовані контрактники російських ВДВ, – Тимчук

Як повідомляє представник групи «Інформаційний Опір», в районі Первомайська та у напрямку до Новоташковке спостерігається концентрація живої сили і техніки російсько -терористичних військ. При цьому він зазначив, що перекидання сил і засобів відбувається приховано. Зокрема, техніка підтягується невеликими партіями, а жива сила пересувається невеликими групами.

 Також Дмитро Тимчук додав, що в районі Бахмутської траси зафіксовано пересування ротної тактичної групи російських ВДВ, укомплектованої військовослужбовцями контрактної служби і замаскованими під «ополченців».

 Разом з тим, південніше від Нікішиного противник ущільнює «другу лінію» свіжими формуваннями, укомплектованими російськими найманцями та місцевими бойовиками.

 «Дані формування загальною чисельністю близько 300 осіб зафіксовані в районі н.п. Тимофіївка, Орлово-Іванівка, Розсипне. Формування мають мінімальну кількість військової техніки, пересуваються в основному на вилученому цивільному автотранспорті. За попередніми даними, перед цими формуваннями стоїть завдання висунутися на передові позиції на схід від Єнакієве», – розповів він.

 

Читайте також: