fbpx
Політика

Одесу хочуть пустити за «Новоросійським» сценарієм, – Віктор Балога

Народний депутат України Віктор Балога вважає, що ситуацію в Одесі хочуть міняти за сценарієм «Новоросії». Про це він написав у себе в Facebook.

 Як зазначає нардеп, вибухи в місті – це не просто сигнали і не просто вітання від Путіна регіону, який межує з Придністров’ям – це показник «ефективності» роботи силового блоку, а саме МВС і СБУ.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Те, що ми ввели в місто підрозділу Нацгвардії – це величезний плюс. На відміну від Луганська і Донецька, в силових відомствах, принаймні, з’являються зародки стратегічного мислення. Але пропоную подумати ще на крок вперед. Мішені терористичних атак добре відомі – потрібно все охопити», – підкреслив він.

 Також Віктор Балога вважає дуже важливим, щоб прем’єр-міністр, президент або секретар РНБО провели в місті заходи, спрямовані на те, щоб показати одеситам, що, незважаючи на проблеми, які є в місті – керівництво країни здатне з ними впоратися.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «І такі заходи на високому рівні потрібно проводити щотижня в проблемних регіонах, в кожному окремо. В Одесі, в Харкові, в Херсоні, Миколаєві і скрізь, де будуть спроби розхитати ситуацію», – переконаний Віктор Балога.

Читайте також: