fbpx
Політика

Естонка Яника Мірило буде працювати в українському уряді

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус своїм радником призначив громадянку Естонії Янику Мірило, яка займає посаду керуючого директора Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій (UVCA). Про це свідчить повідомлення прес-служби МЕРТ.

«Я радий привітати нового члена нашої команди – Янику Мірило. Я впевнений, що досвід цієї людини, зокрема міжнародний, у сфері інвестицій та розвитку підприємництва, буде корисним як для міністерства, так і для України в цілому», – висловив свої очікування Айварас Абромавічус.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

На посту радника Яника Мірило буде нести відповідальність за залучення інвестицій в Україну, а також за поліпшення інвестиційного бізнес – клімату. Крім цього, громадянка Естонії буде відповідати за розробку рішень електронного уряду та координацію міжнародних програм.

Відзначимо, що Яника Мірило більше 12 років займається питаннями залучення коштів у ринки Росії, України і країн Балтії. Також Мірило займала керівні посади в ряді інвестиційних фондів Європи.
 

Читайте також: