fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На Олексія Паніна завели кримінальну справу, – СБУ

Щодо російського актора Олексія Паніна українськими правоохоронцями в даний момент проводиться досудове розслідування у кримінальній справі, порушеній 3 січня. Варто відзначити, що кримінальну справу було порушено за ознаками кримінального злочину, який передбачено частиною 2 статті 110 Кримінального кодексу України, – «Посягання на цілісність України». Про це в соцмережі «Фейсбук» розповів Василь Вовк, керівник головного слідчого управління СБУ.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

У зв’язку з цим скандальному російському артисту в Україні загрожує до 5 років тюремного ув’язнення.

«Слідчим відділом управління Служби безпеки України в Одеській області в даний момент проводиться досудове розслідування у кримінальній справі від 3 січня 2015 року з ознаками кримінального злочину, який передбачено частиною 2 статті 110 КК України», – заявив Василь Вовк.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

За його словами, під час досудового розслідування було встановлено, що громадянин Російської Федерації Олексій Панін, перебуваючи на території окупованого Криму, дозволив собі ряд публічних висловлювань.

«Він заявив, що АР Крим є територією Російської Федерації, а також про необхідність розширення кордонів РФ до Одеси» , – нагадав Вовк.

Олексій Панін про Крим та Одесу

Читайте також: