fbpx
Ситуація на Південному Сході України

«Генпрокурор ЛНР» просить розібратися з бандформуванням «Бетмен»

Так званий «генеральний прокурор» самопроголошеної «Луганської народної республіки» Заур Ісмайлов прокоментував напружену обстановку на захоплених територіях Луганської області. Як заявив Заур Ісмайлов, керівництво самопроголошеної республіки збирається надати захист всім особам, які постраждали від дій бойовиків з батальйону «Бетмен». Варто відзначити, що дане звернення Заура Ісмайлова було оприлюднене на одному з сайтів терористичних формувань. Про це повідомляє агентство Цензор.НЕТ.

«В даний момент повинен бути порядок. Ми збираємося його наводити», – заявив Заур Ісмайлов.

Після цього «генеральний прокурор ЛНР» пояснив, що всі постраждалі від дій бойовиків з формування «Бетмен» можуть отримати захист.

Варто відзначити, що ще 2 січня повідомлялося, що «прокуратура Луганської народної республіки» вирішила порушити кримінальну справу щодо терористів з батальйону «Бетмен». За наявними даними, терористів із зазначеного батальйону підозрюють у тортурах мирних громадян, розбоях та здирництві.

Нагадаємо, що 1 січня поточного року був убитий командир зазначеного батальйону Олександр Бєднов. Після цього в «прокуратурі Луганської народної республіки» запевняли, що Олександр Бєднов був убитий під час затримання. Інша думка з цього питання у бійців терористичного батальйону. Вони стверджують, що Олександр Бєднов був спалений у власному автомобілі, тому ні про яке затримання навіть і не йдеться. За словами терористів, організатором вбивства командира батальйону став ватажок самопроголошеної «ЛНР» Ігор Плотницький.

Читайте також: