fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Дмитро Ярош зазначив, що ця війна – надовго

Лідер Правого сектора Дмитро Ярош в зоні АТО зустрівся з бійцями Добровольчого українського корпусу правого сектору і зазначив, що ця війна – надовго, передає УНН з посиланням на сторінку Правого сектора в Facebook.

"Ця війна – надовго. Готуйтеся, хлопці, постійно готуйтеся. Навіть тут, на передовій. Адже наше правило – правило "Правого сектора" – не втрачати людей. Ми цінуємо кожного бійця. Тому майте на увазі, все вміння та навички повинні бути на рівні професіоналізму", – зазначив Д.Ярош.

Нагадаємо, Дмитро Ярош розповів, що відсвяткував Новий рік на передовій.

"Зустрів Новий рік на передовій. Провів зустрічі з особовим складом корпусних розвідки, 5-го і 7-го окремого батальйону ДУК ПС, відзначив високий бойовий дух і бажання у бійців і командирів швидше перейти в наступ. Всі вірять у перемогу і роблять все для того, щоб звільнити нашу землю від російсько-терористичних окупантів", – зазначив Д.Ярош.

Крім того Провідник повідомив, що на базі його громадської приймальні в Пісках буде створено пункт допомоги місцевим жителям з Пісків, Водяного, Тоненького, Дослідного, Первомайського тощо.

Читайте також: