fbpx
Політика

Луценко: Для прийняття рішень депутатів «через коліно ніхто не ламає»

Не завжди нардепи від «Блоку Петра Порошенка» розуміють один одного з півслова. Іноді дискусії між політиками йдуть на підвищених тонах. Але ніхто ніколи не нав’язує нардепам свою точку зору для прийняття одностайних рішень. У цьому зізнався лідер фракції, координатор коаліції Юрій Луценко.

«У нас у фракції йдуть дуже серйозні дебати під час прийняття рішень, дуже серйозні, а іноді навіть на підвищених тонах, обговорення питань» – сказав політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Звичайно, зізнався Юрій Луценко, він би хотів, щоб були одностайні рішення фракції, але як голова фракції він досить спокійно дивиться на цей процес, «і якщо голосів вистачає, то примушувати депутатів, «ламати через коліно» не збирається».

«Якщо голосів не вистачає, безумовно, ми будемо посилювати дисципліну, але, мені здається, що життя – найкращий вчитель, і так звані нові депутати рано чи пізно побачать, що ми сильніші тільки разом», – додав Юрій Луценко.

Читайте також: