fbpx
Право

Телеканал «Інтер» пропонують позбавити ліцензії за проросійський новорічний концерт

Українці повстали проти телеканалу «Інтер», який в новорічний вечір транслював концерт за участю артистів, відомих своєю антиукраїнською позицією, зокрема, Валерією та Олегом Газмановим, Йосипом Кобзоном і іншими. Починаючи з новорічної ночі своє невдоволення телеглядачі почали висловлювати в соціальних мережах.

Член Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів Олексій Курінний у своєму Facebook написав: «Сьогодні протягом новорічної ночі на телеканалі «Інтер» – засилля виконавців, які різко засуджуються суспільством за підтримку ними війни і злочинних дій Росії. Серед одіозних виконавців – регіоналка Таїсія Повалій, лауреати російської музичної премії Потап і Настя, а також Ані Лорак, яка виступала в Москві відразу ж після сепаратиста Аксьонова. Виступали і відомі антиукраїнськими висловлюваннями Йосип Кобзон, Валерія, Олег Газманов. Враховуючи це, вимагаємо позбавлення ліцензії телеканалу «Інтер», який в умовах війни працює на ворога». За його словами, ця заява погоджена з колегами по експертній комісії та правозахисниками.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

«Сьогодні телеканал «Інтер», показавши кобзонів, газманових та інших пі….сів, що працюють клоунами у терористів, плюнув не тільки в обличчя всім українцям, але також і на могили всіх загиблих українських солдатів. І ніяка це не випадковість – це свідомий цинічний акт витонченого знущання над Україною», – написав користувач мережі Сергій Іванов. Також він запропонує оголосити телеканалу «Інтер» тотальний бойкот – не один осудний український політик не повинен з’являтися в його ефірі, і жоден розсудливий українець не повинен дивитися цей канал.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

І навіть працюючий на «Інтері» журналіст Роман Бочкала визнав трансляцію новорічного концерту ганьбою. «Живий концерт Вакарчука на «Плюсах» головний хіт новорічної ночі! Мій рідний «Інтер» – фу!!!», – написав він у своєму Facebook.

Читайте також: