Порошенко: Лукашенко і Назарбаєв не визнавали анексію Криму

Президент України Петро Порошенко розповів про те, яку позицію займають президенти Білорусі та Казахстану Олександр Лукашенко і Нурсултан Назарбаєв щодо ситуації з Кримом. Як запевняє Петро Порошенко, лідери Білорусі та Казахстану ніколи не визнавали анексію Російською Федерацією українського Криму. Про це Петро Порошенко повідомив під час сьогоднішньої підсумкової прес-конференції, передає агентство РБК-Україна.

«Ні Олександр Лукашенко, ні Нурсултан Назарбаєв ніколи не визнавали анексію Криму або так звані вибори в Донецьку та Луганську. Це чітка позиція президентів Білорусі і Казахстану», – підкреслив Петро Порошенко.

Related Post

Після цього український лідер нагадав, що під час своїх останніх візитів до Києва Олександр Лукашенко і Нурсултан Назарбаєв повідомили, що визнають територіальну цілісність і суверенітет України.

«Фактично, на даний момент Російська Федерація не знайшла країн, які могли б підтримувати анексію Криму і ситуацію на Донбасі. Заради цього нам потрібно і далі проводити переговори», – додав президент України.

Leave a Comment