fbpx
Політика

Закон про РНБО прийнятий з порушеннями, – Борислав Береза

Народний депутат України Борислав Береза ​​заявив, що закон про Раду національної безпеки і оборони був прийнятий з порушеннями. При цьому він звернув увагу на те, що після цього представники «Народного фронту», що домоглися прийняття такого важливого для них закону, відверто «забили» на голосування. Зокрема, за його словами, вони не підтримали законопроект, що передбачає оновлення прокуратури.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Про це Борислав Береза ​​написав у себе в Facebook.

 «Можна було поставити хрест на реформі Прокуратури. Тільки гнівний спіч Єгора Соболєва змусив їх повернутися до виконання своїх обов’язків. Переголосували повторно. Прийняли. Але осад залишився», – йдеться в повідомленні нардепа.

 При цьому колега Борислава Берези, народний депутат Борис Філатов повідомив, що голосування щодо закону про РНБО пройшло настільки швидко, що він навіть не встиг натиснути кнопку.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Парламент проголосував за розширення повноважень РНБО так швидко, що я навіть не встиг натиснути кнопку «за». Реально не встиг. Сидів, вивчав законопроекти, піднімаю очі, а в порушення регламенту закон вже проломили», – написав він у Facebook.

Читайте також: