fbpx
Політика

У Верховній Раді сталася бійка між Ляшком і Шуфричем

У Верховній Раді України сталася низка зіткнень між депутатами від фракції Радикальної партії та депутатом від фракції «Опозиційний блок» Нестором Шуфричем. Як передає кореспондент УНІАН, це сталося після штовханини між Шуфричем і лідером Радикальної партії Олегом Ляшком, що сталася після того, як Ляшко з трибуни ВР звинуватив Шуфрича в пропозиції йому хабара в 3 млн доларів.

 Зокрема, Ляшко заявив, що "Нестор Шуфрич в 2012 році в червні місяці, займаючи посаду заступника секретаря РНБО, у присутності, як він сам підтвердив, кількох людей пропонував мені 3 млн доларів за те, щоб я пішов по округу проти Рудьковського (йдеться про народного депутата України Миколу Рудьковського – УНІАН), з яким у нього був бізнес – конфлікт".

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Ляшко заявив, що відмовився тоді від цієї пропозиції, і попросив генерального прокурора «вважати мій виступ заявою про вчинення корупційного діяння з боку Шуфрича і притягнути його до відповідальності».

 Після цих словесних перепалок між Шуфричем і Ляшком сталася штовханина в сесійній залі, оскільки Шуфрич заявив, що Ляшко неодноразово приходив до Адміністрації президента Віктора Януковича. Після того, як депутатів розняли, депутат від РП Ігор Мосейчук вдарив Шуфрича кулаком в обличчя, а потім відбулося зіткнення між Шуфричем і депутатом від РП Дмитром Ліньком.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Джерело: УНІАН

Читайте також: