fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Семенченко спростував інформацію про причетність “Донбасу” до обстрілу мирних жителів у зоні АТО

Командир батальйону "Донбас" і народний обранець від "Самопомочі" Семен Семенченко зі своєї сторінки в Facebook спростував причетність батальйону до підриву мосту в Маріуполі і ведення обстрілу по населених пунктах.

"Ні, мостів в Маріуполі, ні, тим більше, мінометних обстрілів в Донецьку батальйон "Донбас" не підриває і не веде. І взагалі: знаходиться в Луганській області, а таких прізвищ у списку не має", – написав Семен Семенченко.

Нагадаємо, напередодні російський телеканал Life News продемонстрував сюжет, в якому стверджувалося, що ополченці, нібито, знищили "диверсійну групу бойовиків батальйону "Донбас", які "вели" мінометний вогонь по житлових кварталах.

Раніше з’явилися повідомлення, що сепаратисти взяли на себе відповідальність за підрив моста в Маріуполі. Як повідомлялося, вибух стався двома днями раніше, 23 грудня, о 01:40 на залізничному мосту через річку Кальчик на 1260 кілометрі залізничного перегону. В результаті вибуху виявилася пошкодженою опора мосту.

В даний час рух поїздів в район залізничного вокзалу та морського торгового порту тимчасово призупинено. Правоохоронці кваліфікували злочин як теракт.

Семен Cеменченко також висловив сподівання, що сьогодні полонені повернуться додому. "Завтра двадцять п’яте. День, коли президент обіцяв, що полонені повернуться додому. Віримо і чекаємо", – написав комбат.

Читайте також: