fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Лідер терористів Захарченко звинувачує Україну в трагедії з “Боїнгом”

Лідер невизнаної «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко запевняє, що малайзійський Boeing його підопічні не збивали. Заяву лідера терористів призводять російські засоби масової інформації.

«Донецька народна республіка» не збивала пасажирський літак з двох причин. По-перше, це нам навіть в голову не приходило, а по-друге, у нас просто немає такого роду технічних засобів», – прокоментував ситуацію лідер донецьких терористів Олександр Захарченко.

Більше того, досить несподівано Олександр Захарченко перетворився на свідка жахливої ​​трагедії. За його словами, він особисто бачив все, що відбувається своїми очима.

«Тоді були збиті два літаки. Я особисто бачив це. Тоді я їхав повз міста Шахтарськ. Якщо потрібні будуть свідки, які можуть підтвердити це, то це не один десяток людей. Мені відразу стало зрозуміло, що літак був збитий українськими літаками. У нас же немає авіації», – заявив терорист.

На завершення Олександр Захарченко додав, що українське керівництво всіляко «заважає проведенню розслідування причин катастрофи».

Читайте також: