fbpx
Політика

Фірсов: “Кучма відмінно справляється з обов’язками парламентера”

У ситуації, що склалася на сході України, є два варіанти рішення. Про це в інтерв’ю виданню «ГОРДОН» заявив народний депутат України Єгор Фірсов. За його словами, ці шляхи – політичний і військовий. Щодо військового шляху, то, як думає депутат, Україна до нього ще не зовсім готова.

«Військовий шлях буде реальний тоді, коли наша армія буде захоплювати ці території і чинити опір армії Російської Федерації. Поки до цього ми не готові. Щодо політичного варіанту, то у нього є дві мети. Мета-мінімум і мета-максимум. Мінімум – припинення вогню, а максимум – повернення території під контроль України. Після припинення вогню місцеве населення зможе вийти з підвалів, але все одно Україна не контролюватиме частину своєї території», – упевнений народний обранець.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За його словами, Леонід Кучма відмінно справляється зі своїми обов’язками на Мінських переговорах.

«Кучма досвідчений і авторитетний чоловік. Він робить все, що тільки можна. Якщо хтось інший хоче взяти участь у переговорах – будь ласка. Я не бачив нікого, хто готовий взяти на себе цю функцію», – підсумував Єгор Фірсов.

Читайте також: