fbpx
Політика

Депутати вимагають детального кошторису потреб МВС, – Юрій Луценко

Як заявив лідер фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко, депутати мають право знати детальний кошторис потреб Міністерства внутрішніх справ, як і громадяни, мають право знати, коли буде відновлений правопорядок в країні.

 За його словами, на даний момент роздана парламентаріям розшифровка бюджетних витрат не відповідає на ключові питання, які є у депутатів.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Ми вимагаємо пояснень, яка країні потрібна кількість бійців Національної гвардії з урахуванням ротації. Ми хочемо знати, яких додаткових витрат вимагає патрульна служба з урахуванням того, що істотно – за деякими видами злочинів в рази – погіршилася криміногенна ситуація», – сказав він.

 Також Юрій Луценко виступає за надання комітетові з питань правоохоронної діяльності інформації про стан злочинності в державі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Ми зацікавлені в ефективному функціонуванні правоохоронної системи, але повинні знати, що виділені кошти будуть використані для тих вирішення тих питань, які найбільше турбують суспільство», – підкреслив нардеп.

Читайте також: