fbpx
Політика

Антикорупційний комітет блокуватиме закон про РНБО, – Борислав Береза

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони повторно розглянув закон про розширення повноважень Ради національної безпеки і оборони та повторно відправив його на голосування без внесення будь-яких поправок в порушення регламенту і Конституції. Про це повідомив народний депутат України Борислав Береза.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За його словами, антикорупційний комітет, у свою чергу, за запитом народних депутатів, прийняв рішення блокувати завтра цей закон на підставі явної корупційної складової в ньому.

 Як зазначив Борислав Береза, рішення підтримала більшість членів комітету. Проти виступили лише представники «Народного фронту».

 «Спроба продавити цей закон і абсолютно сирі бюджет з Податковим кодексом можуть поховати коаліцію! Ще до нового року», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)



Читайте також: