fbpx
Політика

Яценюк: “Путіну потрібні нові території, щоб підтримувати свою популярність”

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк упевнений, що анексія чужих територій для російського президента Володимира Путіна – особливий спосіб збереження політичної популярності у себе в країні.

З такою точкою зору український прем’єр виступив під час спілкування з журналістом німецького видання Der Spiegel, повідомляють «Українські новини».

«Виживання Володимира Путіна прямо залежить від захоплень чужих територій. Таким чином, він просто потребує нових анексій… Це необхідно йому для того, щоб зберегти свою популярність на території Російської Федерації. Йому доводиться для цього здійснювати нові міжнародні злочини. В іншому випадку він просто помре політично», – розмірковує голова українського уряду Арсеній Яценюк.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Крім цього, представник керівництва країни зазначив, що підтримка, яку отримав у себе на батьківщині Володимир Путін після анексії Криму, не буде тривалою. Арсеній Яценюк впевнений, що вплив міжнародних санкцій призведе до невдоволення жителів Російської Федерації і спонукатиме Путіна на захоплення нових територій.

Читайте також: