У Києві подорожчали маршрутки до 5 гривень

19 грудня на деяких маршрутах, які курсують між Троєщиною і в центральною частиною Києва, ціни на проїзд підвищили. Така інформація надійшла від видання «Сегодня».

«Тепер ціни на квиток на маршрутах №192, 476, 485, 529 і 180 виросли до 5 гривень. Крім цього, ціна зросла і на маршрутах №470 та №34. Тепер проїзд коштує 4 гривні, а раніше був 3-3,5 гривні на всіх маршрутах. Підвищення цін було проведено тільки одним перевізником, якому й належать всі перераховані напрямки», – прокоментувала ситуацію влада міста.

За словами самих перевізників, їм регулярно доводиться оновлювати рухомий склад, а через високий курс долара паливо і запчастини подорожчали в рази.

Related Post

«Ми намагалися стримувати вартість, як могли. До 5 гривень подорожчали тільки «довгі» маршрути, а на всі інші ціна залишилася колишньою», – розповіли журналістам перевізники, додаючи при цьому, що вони або взагалі можуть закрити маршрути, або змушені піднімати ціну.

Щодо того, чи будуть підніматися ціни на інших маршрутах – в даний момент невідомо. Але за словами перевізників, цього варто очікувати.
 

Leave a Comment