fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бойовиків тепер можуть страчувати за непокору «центральній владі», – Тимчук

Як зазначає представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук, протягом останніх вихідних у Луганській і Донецькій областях спостерігається відхід основної частини російсько-терористичних військ від лінії зіткнення з українськими силовиками.

 «Цей процес не спостерігається на окремих ділянках – зокрема, противник залишає війська «на передовій» у смузі Первомайськ -Лисичанськ, а також в районі н.п. Донецьк, Тельманове, Новоазовськ, в районі Бахмутськой траси», – додав він.

 За його словами, в першу чергу від лінії зіткнення відводять підрозділи російської армії і російських найманців. На позиціях залишаються переважно лише місцеві бойовики.

 Також Дмитро Тимчук розповів про те, що керівництво російсько-терористичних військ всіма силами намагається налагодити командування і дисципліну в підрозділах. Зокрема, за відмову підкорятися «центральній владі», бойовикам тепер може загрожувати страта.

 Тим часом, в Амвросіївці була розгорнута комендатура російських військ, у складі якої є група швидкого реагування, а також підрозділ евакуації техніки та оперативного ремонту.

 «Створенням даної комендатури російське командування забезпечує «запасні» маршрути руху колон забезпечення з РФ через Амвросіївку і Тельманове на південь (в район Новоазовська)», – зазначив Дмитро Тимчук

Читайте також: