fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У так званій “ЛНР” підрахували, скільки їм треба грошей на виплату соціальних допомог

Більше 500 тисяч чоловік, які проживають на території так званої «Луганської народної республіки», потребують соціальної допомоги. З такою заявою сьогодні, 19 грудня, виступила «міністр соціальної політики та праці» так званої «народної республіки» Світлана Малахова.

«Сьогодні на території «ЛНР» проживає близько 450 тисяч одержувачів пенсій, а також 65 тисяч одержувачів допомог. Крім цього, тут також проживає і ряд інших категорій громадян, які потребують соціального захисту. Для виплати соціальних допомог нам в даний момент необхідно близько 1 мільярда гривень», – прокоментувала ситуацію Світлана Малахова.

Раніше в «керівництві» так званої «Луганської народної республіки» заявляли, що вони збираються проводити фінансові операції у власній валюті. Як повідомляли окупанти, це відбудеться в тому випадку, якщо Україна «не припинить економічну блокаду Донбасу».

Нагадаємо, що пару місяців тому «керівники» самопроголошеної «Донецької народної республіки» оголосили про наміри створити свій «Національний банк».
 

Читайте також: