fbpx
Політика

Російським спецслужбам доручили зірвати мобілізацію в Україні, – Дмитро Тимчук

Російським спецслужбам доручили проведення широкомасштабної інформаційної операції зі зриву підготовлюваної в Україні нової хвилі мобілізації. Про це розповів народний депутат України від фракції «Народний фронт», представник групи «Інформаційний Опір » Дмитро Тимчук.

 Як він зазначив, головна мета операції – шляхом проведення широкомасштабної дезінформаційної кампанії зірвати, або ж максимально утруднити проведення мобілізації, тим самим не допустивши збільшення кількості оперативних резервів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Цільовими групами та об’єктами впливу позначені військовозобов’язані громадяни України, а також члени їхніх сімей. Завдання – створити негативний фон навколо проведеної т.зв. антитерористичної операції ( нестерпні побутові умови, в яких перебувають українські військовослужбовці в зоні АТО; представлення сил АТО як «гарматного м’яса»; представлення тероризму на Донбасі як «народно- визвольного руху» тощо) », – додав Дмитро Тимчук.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 За його словами, для формування належної громадської думки в соціальних мережах планується використовувати різні аудіо- і відеоматеріали, а також «свідчення очевидців».

 Крім того, спецслужбам доручили організувати «безпосередній або непрямий вплив» на аудиторію через деякі українські ЗМІ для створення так званої «вторинної правдоподібності», насамперед шляхом публікації «достовірних матеріалів журналістських розслідувань».

Читайте також: