fbpx
Політика

Лукашенко: “Люди розуміють, що Росія звалилася”

Білорусь достатньо сильна, щоб спокійно впоратися з нинішнім складним періодом. Про це сьогодні, 19 грудня, заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

«Ви не переживайте: щоб не сталося в Білорусі, навіть якщо нас спіткає самий найгірший сценарій, то ми все одно за півроку зможемо стабілізуватися завдяки тій системі, яка сьогодні створена в Білорусі. Я говорю про жорстку систему вертикалі влади», – прокоментував свою точку зору білоруський лідер.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

На думку президента, Білорусь не буде «бігти слідом за Україною і Росією». Олександр Лукашенко підкреслив, що держава не збирається обмежувати попит на покупку іноземної валюти. У той же час він попередив, що скупка євро та доларів тягне за собою зростання їх вартості.

«Звичайно, люди не дурні. Всі розуміють, що Росія звалилася, а в Україні ви бачите самі, яка ситуація склалася. А Росія і Україна – це наші основні ринки. Саме туди ми продавали свою продукцію і звідки отримували валюту. Головне зараз – не допустити девальвації національної валюти», – додав він.

Читайте також: