fbpx
Політика

Зорян Шкіряк переконаний, що крах тоталітарної Росії неминучий

Путін традиційно намагається задурити голову власному народу, списуючи крах рубля, катастрофічне падіння рівня життя і соціально-економічних колапс на «зовнішні чинники». Таким чином прокоментував прес -конференцію російського президента радник глави МВС України Зорян Шкіряк.

 «Нарешті, варто відзначити, що застосовані проти РФ санкції таки досить дієві і це добре. Можливо, йому вдасться на час трохи заспокоїти народний гнів і обурення, але це ненадовго, і то з урахуванням наближення новорічних свят. Після звичного новорічного запою, раша вийде з коматозу і здригнеться, настане суворе похмілля їхньої реальності», – написав Зорян Шкіряк в Facebook.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Також він звернув увагу на те, що стосовно України Володимир Путін продовжує залишатися «смішним і не оригінальним», повторюючи: «озброєний державний переворот», «каральна операція київської влади на Донбасі» та інше. За його словами, це не що інше, як чергова спроба Кремля перекласти відповідальність за розв’язану ним же війну на Сході України на Київ, відволікаючи при цьому увагу суспільства від катастрофи, до якої наближається Росія.

 Як вважає Зорян Шкіряк, Путін слабшає політично, і цей процес буде наростати, однак він буде продовжувати «закручувати гайки» росіянам.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Тобто, репресивний апарат Кремля введе нову хвилю політичного терору в РФ, працюватиме ще жорстокіше, пригнічуючи будь-який народний опір всередині країни. Інших варіантів у нього немає, це ознака його тваринного страху», – підкреслив Зорян Шкіряк.

 У той же час, він переконаний, що крок за кроком «путінські міфи» розвіються і настане незворотний розвал тоталітарної Росії.

 «Це питання часу, кількох років», – констатував Зорян Шкіряк.

Читайте також: