«Зроблю все, щоб олігархи не впливали на українську владу», – Порошенко

Президент України Петро Порошенко в середу, 17 грудня 2014 року, в рамках державного візиту прибув до Польщі. Про прибуття глави держави до Польщі передає прес -служба Петра Порошенка в соціальній мережі Twitter.

«Прибув з державним візитом у дружню Україні Республіки Польща», – повідомив Петро Порошенко на своїй сторінці.

Очікується, що під час візиту українського лідера президент Польщі Броніслав Коморовський поставить свій підпис під законом про ратифікацію Угоди про асоціацію України та Європейського союзу. Підписати цей закон президент Польщі повинен у присутності Петра Порошенка.

Related Post

Варто відзначити, що після прибуття до Польщі президент України Петро Порошенко встиг дати інтерв’ю місцевому виданню Gazeta Wyborza. Петро Порошенко запевнив, що збирається зробити все можливе, щоб у майбутньому у українських мільярдерів, магнатів і олігархів не було впливу на дії влади.

«Я гарантую, що українські олігархи ніколи вже не будуть мати впливу на нашу владу. Я все зроблю для цього», – підкреслив Петро Порошенко.

Також президент України сказав, що всі великі підприємці цілком можуть розраховувати на хороший інвестиційний клімат в тому випадку, якщо будуть дотримуватися чинного законодавства.

«У тому випадку, якщо хтось вирішить втрутитися в політику, а також використовувати свої контакти у владі для самозбагачення, керівництво України продемонструє свою рішучість, бо у всіх інших країнах такі дії мають лише однозначну назву – корупція», – підсумував Петро Порошенко.

Leave a Comment