fbpx
Політика

Олександр Турчинов зуміє швидко налагодити координацію силових структур, – Віталій Сташук

Народний депутат України від фракції «Народний фронт» Віталій Сташук переконаний, що призначення Олександра Турчинова на посаду секретаря РНБО є вірним рішенням, оскільки той зуміє швидко налагодити координацію силових структур.

 Як нагадав нардеп, зараз ведеться робота над новим законом про РНБО, який дозволить даній структурі координувати роботу всіх державних органів для забезпечення нацбезпеки і оборони.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Зміна статусу РНБО – це вимога часу. Очевидно, що в ситуації, коли ми маємо і військову агресію, і кризу такого масштабу, має бути державна структура, яка координувала б всі зусилля, спрямовані на забезпечення національної безпеки і оборони в широкому сенсі, а не тільки у вузькому – військовому, мілітарному», – сказав Віталій Сташук.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Він звернув увагу на те, що за останні півроку досить часто говорилося про відсутність належної координації між силовими структурами.

 «Олександр Турчинов – це та людина, яка, я впевнений, дуже швидко налагодить необхідний рівень взаємодії, і Україну можна привітати – вона отримала дуже потужного координатора», – констатував Віталій Сташук.

Читайте також: