fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У «ЛНР» можливі «голодні бунти» з боку місцевого населення, – Дмитро Тимчук

Представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук розповів про те, що на Дебальцевському плацдармі в районі Нікішине і Чорнухине російсько-терористичні війська отримали підкріплення – до них приєдналося кілька рот «козачої гвардії». Новоприбулі бойовики добре озброєні і оснащені, а також одягнені в нову зимову форму російського зразка. Крім того, у них на озброєнні близько 20 одиниць техніки.

 Тим часом, в районі Бахмутської траси спостерігається переміщення бронетехніки і САУ бойовиків з лінії зіткнення з українськими силовиками в районі Алчевська та західніше від Луганська.

 «У районі н.п.Станиця Луганська після попереднього обстрілу бойовики спробували вийти на ряд позицій в «буферній зоні». Проте були зустрінуті щільним вогнем зі стрілецької зброї українських підрозділів і відійшли на вихідні позиції», – також розповів Дмитро Тимчук.

 У той же час, на північ від Новоазовська українські партизани напали на вузол зв’язку російських військ. Як наголошується, бойовики були здивовані нападом, оскільки не очікували партизанських акцій в даному районі.

 Також він повідомив про те, що було проведено закриту нараду під керівництвом голови «ЛНР» Плотницького. Під час даної наради «контррозвідка ЛНР» попередила про можливі «голодні бунти» з боку місцевого населення.



Читайте також: