fbpx
Ситуація на Південному Сході України

СБУ заарештовує комуністів за сприяння терористам, – Наливайченко

Керівники комуністичних осередків на Донбасі підтримують терористів і отримували від керівництва Компартії в Києві підтримку. Про це під час "Свободи слова" сказав голова СБУ Валентин Наливайченко, передає УНН.

"Цілі організації Партії регіонів і Компартії в Луганській та Донецькій областях були залучені до злочинів проти державності України – від незаконних референдумів до тероризування мирного населення. Вони продовжують це робити разом з корумпованими охоронцями, керівниками місцевих міліцій та місцевих СБУ. Вони продовжують і далі залякувати мирне населення, адже розуміють, що Україна їх точно покарає, а іншим вони не потрібні", – сказав Наливайченко.

Він сказав, що представники Партії регіонів та Компартії, які підтримують терористів, діють одночасно і за гроші, і "з ідейних міркувань".

"Арештовані керівники комуністичних осередків на Луганщині, глави міських та інших рад. Вони свідчать, що інструкції отримували з Києва, і їм були обіцянки, що московське керівництво Компартії теж їх підтримує. Все було на розхитування ситуації – на це давалися окремі бюджети", – розповів Наливайченко.

Джерело: УНН

Читайте також: