fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи в Донецьку вводять цензуру в соцмережах

В окупованому Донецьку Ігор Мартинов, що називає себе «головою адміністрації» звернувся до співробітників структурних підрозділів з ​​попередженням не поширювати в соціальних мережах «їдкі коментарі», «лити бруд» і  «переказувати плітки» про нього. Інакше таких працівників чекає покарання.

«Я знаю, і прекрасно розумію мету цих висловлювань, але не можу залишатися осторонь, оскільки я, насамперед, відстоюю інтереси моїх колег», – написав Ігор Мартинов у своєму зверненні.

За його словами, щодо людей, які залишали негативні коментарі в соцмережах, вже «проведені службові розслідування і дана об’єктивна оцінка їхньої минулої діяльності».

Також Ігор Мартинов поширив «пам’ятку» для співробітників Донецької міської ради, як необхідно їм писати в соціальних мережах про бойовиків. За його словами, для створення позитивного іміджу глави адміністрації Донецька, в кожному інформаційному повідомленні чиновники обов’язково повинні використовувати такі синтаксичні конструкції: «Завдяки Главі ДНР Захарченку, під контролем голови адміністрації Донецька Мартинова». Їх же обов’язково потрібно застосовувати при спілкуванні з пресою і під час публічних виступів.

Читайте також: