fbpx
Політика

Могеріні: “У 2015 році ЄС буде дотримуватися нової політики щодо Росії”

Європейський Союз на початку наступного року повністю закінчить підготовку нової стратегії відносин з Російською Федерацією. Сьогодні, 15 грудня, з такою новиною виступила представник європейської організації Федеріка Могеріні, слова якої наводить кореспондент «Укрінформу».

«Ми продовжуємо роботу над цим питанням. З боку Європейської комісії є група єврокомісарів, які відповідають за зовнішні відносини організації. Ці люди проводять регулярні зустрічі, на яких обговорюються різні аспекти відносин з Російською Федерацією. Але остаточне рішення протягом найближчих тижнів прийнято не буде. Швидше за все, на це буде потрібно кілька місяців. Очікувати його можна на початку 2015 року», – прокоментувала ситуацію Федеріка Могеріні.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Європейський політик зазначила, що нові дії Європейського Союзу щодо Російської Федерації опрацьовуються в тісній координації з президентом Європейської ради Дональдом Туском і президентом Європейської комісії Жаном – Клодом Юнкером.

Читайте також: