fbpx
Політика

Медведєв розповів про те, що чекає Україну в разі виконання асоціації

У випадку, якщо буде прийнято Угоду про асоціацію України та Європейського Союзу в тому вигляді, в якому вона підписана, то це спричинить за собою погіршення відносин між Російською Федерацією і Україною.

Таку думку сьогодні, 15 грудня, висловив прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв.

«За деякими оцінками, економіка України буде щороку втрачати мінімум 33 мільярди доларів. У свою чергу ми будемо захищати інтереси російських виробників і російські ринки», – прокоментував ситуацію голова уряду РФ Дмитро Медведєв.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами представника путінської влади, Російська Федерація запускає систему моніторингу, яка буде стежити за виконанням економічної частини Угоди. Таким чином, росіяни збираються відстежувати можливу появу на своєму ринку товарів з Європейського Союзу під виглядом українських.

«У списки для контролю потрапили практично всі українські виробники. У разі виявлення таких товарів їх обкладатимуть відповідним митом, що дозволить захистити своїх товаровиробників», – підсумував він.

Читайте також: