fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бійці батальйону “Дніпро-1” не пропускатимуть колони з гумдопомогою, поки “ДНР” не звільнить полонених

Бійці полку спеціального призначення "Дніпро -1" більше не пропустять жодну машину з гуманітарною допомогою на територію, підконтрольну бойовикам "ДНР", поки терористи не звільнять усіх бранців. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник командира "Дніпро -1 " Валентин Манько, передає УНН.

 "Поки уряд ділить крісла і вирішує, де б ще щось вкрасти наші полонені замерзають і голодують у Донецьку, і немає нікому до них ніякого діла. Ми привели цю владу з надією на те, що вони будуть думати про людей, а судячи з всього ми привели чергових злодіїв, які тільки й думають про своїх кишенях і х*р клали на людей!!! ми починаємо діяти самі", – повідомляє В. ​​Манько.

 "Кожен день їдуть фури з продуктами харчування з України на Донбас, щоб не померли з голоду сепаратисти. Так от тепер вони перестануть їздити і годувати вас, пане Захарченку, поки ви не віддасте нам наших людей, як і було домовлено раніше", – зазначив заступник командира.

 Як наголошується в заяві В. Манька: "І у нас це чудово виходить: ми вам продукти, а ви нам – полонених". "На секундочку, незрозумілий гумконвой Ріната Ахметова кожен день везе в Донецьк близько 20 фур продовольства, термобілизни і теплих речей – це що?! Ви допомагаєте сепарам? А куди дивиться наш уряд і органи, хіба це не фінансування терористів? Це ж стаття! Так от, Рінате Леонідовичу, ми самі будемо вас розвертати. Більше жодна фура з продуктами не проїде в Донецьк, поки нам не повернуть всіх наших хлопців!!!" – написав В. Манько.

 Джерело: УНН

Читайте також: