fbpx
Політика

Андрій Дещиця: “ЄС має повне право вводити нові санкції”

Володимир Путін будував план бліцкригу в Україні. З такою заявою виступив посол України в Польщі Андрій Дещиця, слова якого наводить «Радіо Польщі».

«Я впевнений в тому, що Володимир Путін мав план бліцкригу, але цей план був зупинений. Ключову роль у зриві плану зіграли українці, що зробили опір, а також підтримка Заходу, а зокрема Польщі», – прокоментував ситуацію український посол у Польщі.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Дипломат також додав, що політичний та економічний тиск на агресора необхідно здійснювати весь час, так як всьому світу слід усвідомлювати, що Російська Федерація розуміє тільки аргумент сили. Якщо світ і Україна займуть тверду і солідарну позицію, то все тоді вийде.

На думку Андрія Дещиці, Європейський Союз має всі підстави для того, щоб ввести нові обмежувальні заходи, так як Росія безкарно продовжує ігнорувати свої зобов’язання в дотриманні умов перемир’я.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як додав український дипломат, можливість військової допомоги з боку західних держав для української армії повинна бути постійно відкрита.
 

Читайте також: