fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Тимчук: “Черговий конвой постачання для терористів прибув до Ясинуватої”

У Ясиновату увійшов черговий конвой постачання, призначений для терористів. Йдеться про приблизно 10 вантажних автомобілів, які доставили на схід України боєприпаси.

Інформація про це надійшла від військового експерта Дмитра Тимчука, який прокоментував ситуацію у себе на сторінці в соціальній мережі.

За словами Дмитра Тимчука, через населений пункт Шахтарськ в бік державного кордону з Російською Федерацією проїхали порожні вантажівки (до 15 одиниць), які супроводжували російські військовослужбовці.

Читайте: Прес- центр АТО : "Терористи 22 рази порушили режим тиші"

Тимчук також додав, що терористи не перестають намагатися організувати ремонт підбитій і пошкодженійвійськовій техніці в районі Ясинуватої.

«Користуючись «днем ​​тиші», проросійські сили за допомогою тягачів вчинили спробу евакуювати підбиту техніку. Бойовикам вдалося евакуювати 2 танки і 2 БМП. В даний момент у противника є певні проблеми з ремонтом і відновленням техніки, так як в їхніх рядах немає кваліфікованих фахівців. Бойовики обговорюють ідею «переманювати» з ремонтної бази в Артемівську українських фахівців. Яким чином вони збираються це здійснювати – невідомо», – написав він.
 

Читайте також: