fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Прес-центр АТО: “Терористи 22 рази порушили режим тиші”

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції російсько-терористичні сили 22 рази порушили режим тиші. Сьогодні про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

«Вогонь з боку бойовиків вівся із зенітних установок, мінометів, стрілецької зброї та з танка. Противник активно діяв в районах Луганська, Донецька та Дебальцеве. Кілька разів українські військовослужбовці потрапили під обстріл в районі Маріуполя та Першотравневого», – свідчить повідомлення українських силовиків.

Читайте: Активізація терористів в АТО розпочнеться навесні

За даними прес-центру, в районі Луганська в результаті обстрілів найбільше пошкоджень було нанесено населеним пунктам: Фрунзе, Щастя, Кримське, Сокольники, Кряківка, Жовте, Капітанове. Також на території Донецької області терористи здійснювали обстріли населеного пункту Авдіївка. Щодо аеропорту в Донецьку, то він був атакований 4 рази.

«Противник не припиняє спроби отримати розвідувальну інформацію з повітря. Безпілотники противника були зафіксовані в районі населених пунктів Гнутове і Талаківка», – зазначили в штабі.

Читайте також: