fbpx
Політика

Відповіді Яреми свідчать про те, що прокуратура працює «для галочки», – Володимир Парасюк

Як розповів народний депутат України Володимир Парасюк, під час засідання правоохоронного та антикорупційного комітетів він поцікавився у генпрокурора Віталія Яреми, що йому потрібно для того, щоб ефективно завершити розслідування всіх злочинів проти учасників Майдану, проте так і не отримав відповідь.

 Крім того, за словами Володимира Парасюка, генпрокурор також не зміг відповісти на питання про те, що йому потрібно для проведення результативної люстрації в прокуратурі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «У мене виникло ще одне запитання: навіщо нам такий прокурор? Його відповідь скоріше свідчить про те, що прокуратура працює для галочки: для галочки розслідує злочини на Майдані, для галочки проводить люстрацію. Хоча іншого очікувати важко. Як можуть старі кадри Януковича працювати по-новому і ламати систему, якщо вони самі система?», – написав він у Facebook.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Як зазначив Володимир Парасюк, генпрокурор здавалося б «майданівський», проте незрозуміло, чому він не може навести порядок у своєму відомстві.

 «Тому питання залишається: навіщо нам такий прокурор?», – підсумував нардеп.

 

Читайте також: