fbpx
Політика

Стець: Коли Україна виграє інформаційну війну я подам у відставку

Як тільки Україна виграє інформаційну війну проти Росії і ситуація на Донбасі стабілізується, міністр новоствореного Міністерства інформаційної політики Юрій Стець обіцяє відразу ж написати заяву про звільнення. Про це він сказав в ефірі програми «Шустер LIVE».

У Міністерстві інформаційної політики буде створено три департаменти. Перший буде займатися розробкою стратегії інформаційної політики та концепцією інформаційної безпеки України. Ці документи департамент повинен напрацювати в 2015 році, як передбачено коаліційною угодою.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Другий департамент буде займатися інформаційною війною із зовнішнім агресором. До цієї роботи будуть залучені кращі військові журналісти, які знають, що таке інформаційна безпека, і «які мають відношення до інформаційних війн, приміром, які свого часу вела Америка у В’єтнамі та Іраку».

Третій департамент буде працювати над удосконаленням внутрішньої інформаційної політики, щоб «голос Києва звучав однаково» по всій Україні.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

«Виконання всіх завдань, які лежать на міністерстві, має завершитися на момент припинення тих дій, які відбуваються сьогодні на сході України. Як тільки ми виграємо цю війну, міністерство стане непотрібним. І на наступний день я подам у відставку як міністр інформаційної політики», – заявив Юрій Стець.

Стець розповів, коли піде у відставку (відео):

Читайте також: